Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Newborn uniohjaus 0 – 12 -viikkoiset

Tämä sopii hyvin vastasyntyneiden vauvojen vanhemmille ja raskaana oleville.

TULOSSA!


4 kk – 4-vuotiaat

 

Henkilökohtainen uniohjaus 2 viikon tuella:

Kaipaatko muutosta, mutta olet epävarma ja kaipaat vahvaa tukea? Tämä paketti on sulle! Haasteena voi olla esim. nukahtamisen haasteet, yöheräilyt, aikaiset aamut tai vähän kaikkea. Selvitetään tiedän tilanne yhdessä.

Paketti sisältää: alkukyselyn, jonka pohjalta tehdään henkilökohtainen kirjallisen unisuunnitelman liitteineen ja 75 min ohjauksen siihen puhelimessa. Olen lisäksi 14 päivää kulkemassa teidän kanssanne kohti parempia unia ja vastaamassa kysymyksiinne.

Hinta: 205 € (sis. alv)

 

Henkilökohtainen uniohjaus ilman tukea:

Sama paketti kuin edellä mainittu, mutta ei jälkitukea. Paketti sisältää: alkukysely, jonka pohjalta tehdään henkilökohtainen kirjallisen unisuunnitelman liitteineen ja 90 min ohjauksen siihen puhelimessa.

Hinta: 123€ (sis. alv)

 

Puhelin konsultaatio 

Kaipaatko vinkkejä johonkin ”pikkuasiaan”? Sujuuko teillä asiat hyvin, mutta tarvitsette apua esimerkiksi päiväunien säätämiseen? Tämä sopii teille. Puhelin konsultaatio on 30 minuutin pituinen, joka ei se sisällä alkukyselyä eikä muuta materiaalia lähetetä asiakkaalle.

Hinta: 38€ (sis. alv)

 

 

 

Tilaus- ja toimitusehdot:

  1. Palveluiden sisältö ja kokonaishinta on kuvattu Amandianan verkkosivuilla, www.amandiana.fi
  2. Palvelu on kuvauksen mukaisesti yhden (1) kerran tapahtuva konsultaatio tai kahden (2) viikon kestoinen konsultaatiopaketti. Palvelun kesto 30 minuuttia, 90 minuuttia tai 2 viikkoa, jonka jälkeen palvelu on toimitettu.
  3. Palvelun tilaaja (asiakas) vahvistaa tilauksensa sähköpostitse. Palvelun toimitusajankohta sovitaan myös samalla (elina@amandiana.fi).
  4. Palvelun tilaajalla (asiakas) on mahdollista muuttaa tai peruuttaa tilauksensa 48 tuntia ennen sovittua toimitus- tai konsultaatio ajankohtaa. Tämän ajankohdan jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan 50 €.
  5. Lasku toimitetaan palvelun tilaajalle (asiakkaalle) sovitun konsultaation tai palvelupaketin jälkeen sähköisesti. Laskulla on 2 viikon maksuaika. Myöhästyneistä maksuista peritään viivästyskorkoa normaalin viivästykorkolain mukaisesti.
  6. Palveluiden sisältö ja materiaalit ovat Amandianan omaisuutta ja tekijänoikeuslakien suojaamia. Palvelussa saadun sisällön ja materiaalin käyttäminen ja jakaminen missään toiminnassa kolmannelle osapuolelle (mukaan lukien kaikki kaupallinen käyttäminen ja markkinointi) ilman Amandianan lupaa on kielletty.
  7. Reklaamaatiotilanteissa virheellinen palvelu korvataan ensisijaisesti toteuttamalla palvelu uudelleen tai vaihtamalla se vastaavaan Amandianan palveluun. Amandianan korvausvastuu kaikissa tapauksissa rajoittuu palvelusta sillä hetkellä maksettuun summaan.
  8. Palvelu on tarkoitettu vauvan tai lapsen terveiden unitapojen edistämiseen ja parantamiseen. Amandiana ei ole millään tavalla vastuussa palvelun johdosta palvelun tilaajan (asiakkaan) tekemien ratkaisujen ja päätösten taloudellisista, oikeudellisista, henkisistä, terveydellisistä taikka sosiaalisista seuraamuksista. Ostamalla palvelun palvelun tilaaja (asiakas) ymmärtää turvallisen unen ohjeet ja on vastuussa vauvan / lapsen turvallisuudesta sekä turvallisesta uniympäristöstä.

Sopimusehdot on laadittu Naantalissa 19.12.2020. Oikeus sopimusehtojen muutoksiin pidetään.